Klipper 65, wat staat je te wachten?

Een zeilarrangement op ‘Klipper65’ is een ware belevenis. De zeelucht, het geluid van de golven en de prachtige uitzichten maken het 100% de moeite waard. Onder het toeziend oog van de schipper en maat, leren u en uw familie, vrienden of collega’s samen het schip en de zee kennen.
‘Klipper65′, de Poolster is een tweemast klipper met aan boord 34/36 slaapplaatsen, plaats voor 50 daggasten, 2 douches, 2 toiletten en een ruim dagverblijf en kombuis.

Wij kunnen diverse arrangementen voor u samenstellen aan boord van ‘Klipper65’. U kunt kiezen voor een dagdeel-, een dag-, weekend-, midweek- of weektocht. Uw bestemming bepaalt u zelf in overleg met de schipper, zo kunt u naar een van de mooie stadjes aan het IJsselmeer of naar de eilanden via de Waddenzee, een uniek gebied wat op de UNESCO werelderfgoedlijst staat.

U kunt uw tocht compleet maken met catering65:

* Dagdeel-, dag-, weekend-, midweek- of weektocht met catering65 standaard
* Dagdeel-, dag-, weekend-, midweek- of weektocht met catering65 uitgebreid
* Dagdeel-, dag-, weekend-, midweek- of weektocht met catering65 luxe

Deze zeilarrangementen zijn zeer geschikt als werkweek/weekend of dagtocht. Teambuilding, lezingen, presentaties en overleg op een unieke locatie. Samen de zeilen hijsen op de Waddenzee of het IJsselmeer versterkt de samenwerking en het vrije gevoel van het varen geeft nieuwe inzichten.

Bij deze tochten hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over uw natje en uw droogje want alles wordt voor u geregeld. Aan de hand van uw wensen stellen wij het juiste arrangement voor u samen, doen wij de inkopen, de voorbereidingen en gaat een van onze koks mee aan boord om het daar voor u te bereiden. U hoeft dus nergens naar om te kijken.

Heeft u specifieke wensen voor een zeilarrangement of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN