Roast & Kelder65 zijn opzoek naar een enthousiaste horeca manager M/V.

Roast en Kelder65 zijn twee kenmerkende Horecabedrijven in Leeuwarden. Onze kernwaarden zijn; Kwaliteit, Beleving, Gezelligheid, Creativiteit en Gastheerschap. Vanuit deze gedachte serveren wij onze gasten een afwisselend assortiment aan eten en drinken.

Als manager van beide zaken heb je je eigen succes zelf in handen. In samenspraak met de eigenaar draag je de zorg voor de totale dagelijkse gang van zaken en geef je (in)direct leiding aan het gehele team.

Wij bedienen een breed publiek, dit betekend dat het belangrijk is dat jij ook een passie/verstand hebt voor lekker eten en drinken. Verder zoeken wij iemand die no-nonsens is en met beide voeten op de grond staat.

Belangrijke competenties binnen deze rol zijn: Leiderschap met coachende vaardigheden, gastgerichtheid, besluitvaardigheid, creativiteit en plannen en organiseren.
Ben jij de manager die samen met onze groeiende organisatie hier zijn of haar tanden in wilt zetten en mee kan bouwen aan het succes? Kijk dan of je voldoet aan de functie eisen en reageer:

Wat verwachten wij van jou;
De organisatiecultuur vraagt om een toegewijde, ondernemende, gedreven en creatieve manager met een focus op de lange termijn:
– HBO werk- en denkniveau;
– Aantoonbare leidinggevende ervaring;
– Ervaring met het Coachen en motiveren van de medewerkers om de doelstellingen te behalen;
– Communicatie over de planning en aankomende evenementen.
– Vak- en productkennis
– Helikopterview
– Je bent een zelf starter
– Innoverend

Wat bieden wij jou;

Eerlijk is eerlijk, horeca betekent hard werken en dus ligt het tempo hoog. Samen met je team zorg je dat er goed gecommuniceerd wordt, zodat de samenwerking optimaal verloopt. In ruil hiervoor bieden wij;
– Een leuk team, zodat je met een goed gevoel naar je werk gaat.
– Ontwikkelingsmogelijkheden; Roast groeit en jij kunt meegroeien, wij helpen je daar graag mee door middel van een persoonlijk ontwikkelingsplan met een budget op te stellen.
– Een flexibel rooster, waarbij je zowel dag- als avonddiensten draait.
– Arbeidsvoorwaardenreglement KHN
– Onze fulltime werkweek is 40 uur (eventuele overuren worden gecompenseerd of uitbetaald)
– 25 vakantiedagen (op basis van fulltime)
– Pensioenfonds voor horeca en catering (PH&C)
– Open sfeer en fijne collega’s
– Elk jaar een knallend personeelsfeest (waar nog lang over wordt gesproken)

Solliciteren:
Interesse in deze functie? Schrijf een goede motivatiebrief en stuur deze samen met je CV en foto naar evertjan@vandenhoed.com met als onderwerp; ‘vacature horeca manager m/v’