Leidinggevende bediening m/v

Kelder65, is op zoek naar een enthousiaste leidinggevende bediening m/v.

In deze functie kun je rekenen op zeer afwisselende werkzaamheden. Als medewerker van Kelder65 heb je, je succes zelf in handen. In samenspraak de bedrijfsleider draag je de zorg voor de totale dagelijkse gang van zaken en geef je (in)direct leiding aan het team.

Ben jij de leidinggevende die samen met ons groeiende team en organisatie hier zijn of haar tanden in wil zetten en mee kan bouwen aan het succes? Kijk dan of je voldoet aan de functie eisen en reageer!

Functie eisen:

De organisatiecultuur vraagt om een toegewijde, ondernemende, gedreven en creatieve leidinggevende met een focus op de lange termijn:

– Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
– Aantoonbare leidinggevende er
– Coachen en motiveren van de medewerkers om de doelstellingen te behalen;
– Vak- en productkennis
– Helikopterview
– Stressbestendig

Belangrijke competenties binnen deze rol zijn: Leiderschap, gastgerichtheid, besluitvaardigheid, creativiteit en plannen en organiseren;

Wat bieden wij jou:

Eerlijk is eerlijk, horeca/Kelder65 betekent hard werken. Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden. Als jij meedoet, word je harde werken door ons beloond met:

– Open sfeer en fijne collega’s
– Arbeidsvoorwaardenreglement KHN
– 24 tot 40 uur per week (in overleg)
– 24 vakantiedagen (op basis van fulltime)
– Pensioenfonds voor horeca en catering (PH&C)

Solliciteren:

Interesse in deze functie? Schrijf een goede motivatiebrief en stuur deze samen met je CV naar info@kelder65.nl info@kelder65.nl
met als onderwerp; ‘leidinggevende bediening m/v’